Uleiuri vegetale pure

uleivegetalpur

Uleiurile presate la rece sunt uleiuri nerafinate chimic obținute prin presarea mecanică a semințelor, nucilor și altor surse vegetale atent selecționate. Selecția materiei prime este vitală pentru un ulei superior și eficient asupra sănătății, cu putere asupra biochimiei organismului și energeticii sale, regenerării și imunitatii.  Este bine cunoscut faptul că uleiurile presate la rece sunt bogate în acizi grași polinesaturaţi, vitamine, minerale şi antioxidanți, acestea constituind motorul acțiunii lor benefice. Procedeul de obținere fără tratamente chimice și calitatea materiei prime a uleiurilor și unturilor vegetale face diferența între așteptări și eșec.

Sa nu uităm de unturile vegetale! Ele le pot înlocui cu succes pe cele de origine animală.  De exemplu untul obținut din semințe de dovleac sau untul vegetal din sâmburi de nucă sau din sâmburi de caise, delicatese ale bucătăriei “à la carte” din străinătate, pot fi servite pe pâine prăjită și asezonate cu diferite mirodenii.
Introducerea uleiurilor în dieta noastră este o opțiune sănătoasă și recomandabilă pentru protecție și bunăstare. Sănătatea noastră trebuie să devină prioritatea noastră!

 

unturi-vegetale

 

 

Comments are closed