Testimoniale

 

Este atat de simplu cand esti in mainile unui profesionist! Dupa un an de spitalizari, nervi si bani muuulti pe diverse tratamente si nici un diagnostic concret am cunoscut-o pe domna Doctor Farcas… am trecut cu baietelul de 1 an si jumatate peste a o mia bronsolita tratata strict homeopatic, dupa experienta trista din spitalele romanesti, cu medici care mai de care mai “experimentati” si fff grabiti pentru urmatorul pacient, cu tratamente invazive care vedeam, fara sa fiu medic, ca-i faceau mai rau decat bine… ca asa face toata lumea, am ajuns la cabinetul dansei, la recomandarea verisoarei mele. Aceasta nu este medicina altenativa…este medicina adevarata. Medicina alopata a devenit o sursa pur comerciala, medicamentele “traditionale” au ajuns un lant de droguri de care devii dependent…. daca administrezi 1 trebuie sa mai completezi cu 10 pentru a contracara efectele adverse. Trebuie doar sa ai rabdare si sa crezi ca se poate!

Ontelus Alexandrina

———————————————————————————————————————————————————————

Sunt o persoana foarte sceptica cand vine vorba de tatamentul alopat…toata viata am fugit de antibiotice.Eram insarcinata in 4 luni si am descoperit o infectie urinara de toata frumusetea ( Escherichia coli > 100000 colonii) suna frumos nu ? Iar singura mea varianta era sa iau antibiotic … M-am prezentat de urgenta la dna dr.Farcas ,care cu ajutorul homeopatiei m-a facut bine cat ai spune hop.Ceea ce nu inteleg eu este de ce unii medici nu ofera alternative mai ales cand vine vorba despre o sarcina si nu numai? Astazi i-am trecut pragul cabinetului impreuna cu buburuza mea in varsta de 3 luni pentru o consultatie.Va multumim din suflet inca odata !

Neculae Corina-Elena

———————————————————————————————————————————————————————

Mii de mulțumiri doamnei dr Farcas Cristina pentru profesionalism si pentru modul in care am fost tratată. Ma simt extraordinar de bine, deși cu câteva zile inainte am crezut ca voi face un accident vascular cerebral. Am urmat întocmai medicația prescrisa de d na dr Farcas si mi a trecut durerea îngrozitoare de cap. Multa sanatate tuturor!

Alex V.

———————————————————————————————————————————————————————

Chiar daca sunt un caz grav (copil cu tetrapareza spastica) am ajuns un copil special-minunat datorita implicarii enorme a doamnei dr. Farcas Cristina.
Multumesc ca ati avut rabdare cu mine si m-ati ajutat sa scap de atacurile de panica care nu imi dadeau liniste noaptea.
Multumesc doamna dr. Farcas Cristina!

Laura M.

———————————————————————————————————————————————————————

Cuvintele de mulțumire și apreciere pentru felul în care am fost mereu primită în cabinetul dumneavoastră, pentru calitatea actului medical și pentru modul în care m-ați tratat, sunt prea sărace pentru a vă arăta respectul și recunoștința mea. Am învățat că orice durere am, dumneavoastră găsiți tratamentul potrivit și în cel mai scurt timp uit de durere. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate pentru tot binele pe care îl faceti tuturor!

Violet A.

———————————————————————————————————————————————————————

Am ajuns la doamna doctor Cristina Farcaș după ce un medic ORL de la Policlinica cu plată m-a ”incurajat”, spunându-mi că voi rămâne FĂRĂ AUZ !! Diagnosticul primit era otită seroasă, sinuzită și răceala accentuată. Simptomele pe care le aveam erau nas înfundat, secreții purulente și începusem să-mi pierd foarte mult auzul. Noaptea nu mai respiram deloc pe nas, vă dați seama că nici nu puteam dormi. Aveam dureri îngrozitoare de cap și toată situația trena de cam 3 săptămâni.
În urma consultului cu doamna doctor Cristina Farcaș și începând să folosesc remediile homeopate recomandate, în aproximativ 2 zile mi-a revenit auzul și a început să aibă loc drenajul secrețiilor purulente. A început să dispară durerea de cap și am putut să respir din nou normal, pe nas.
Acum sunt perfect sănătoasă dupa cam 3 săptămâni de tratament și sunt profund recunoscătoare doamnei doctor. Pe toată durata tratamentului a dat dovadă de profesionalism, adaptându-mi remediile în funcție de simptomele pe care le aveam.
Eu sunt foarte mulțumită și puteți avea încredere că ajungeți pe mâna unui medic profesionist.

Angela G.

Comments are closed